Nyhetsbrev mars

Här hittar du nyhetsbrevet för mars månad

Hej grannar!


Takläckan
Takläckan visade sig vara mindre än befarat och begränsad till ett förråd. Den är nu åtgärdad och vi tackar för eventuella olägenheter och för att ni bistod med hjälp med åtkomst och nyckelinsamling.


Årsstämman och motioner
Årsstämman är som tidigare meddelats den 23 maj. Den hålls kl 18.30 hos Fru Kost.
Motioner måste vara styrelsen tillhanda senast 15 april.


Stoppa tjuven
Brytmärken på källardörren till B26A har upptäckts. Var därför noga med att inte släppa in obehöriga, vi vet att det kan vara jobbigt att fråga okända om deras ärende I fastigheten, men de flesta som inte är ute i “ont uppsåt” förstår frågan. Se också till att portdörren går i lås efter dig.
Betala hyra/medlemsavgift
Vi vill passa på att informera om att det finns flera sätt att betala sin hyra/medlemsavgift. Att välja någon av de automatiska tjänsterna kan vara bra för att undvika förseningsavgifter som man får om man glömmer att betala i tid.
• E-faktura Du ansluter din avgift eller hyra till e-faktura via din internetbank. Ange SBC Sveriges Bostadsrättscentrum som företag/mottagare (mörkblå logotyp). Ditt kund-nummer hittar du på din senaste avi.
• Autogiro Vid ansökan om autogiro söker du på din bostadsrättsförenings namn. Änd-ringen börjar gälla nästa gång du aviseras om en avgift eller hyra.
• Du kan också välja att få din avi på KIVRA.
Fullständig information om valmöjligheterna och hur du ändrar finns på SBCs hemsida: https://www.sbc.se/kontakt/vanliga-fragor-och-svar/


Digital tvättstugebokning
Vi är glada över att så många tycker att den digitala tvättstugebokningen fungerar bra och den är nu införd permanent. Om du stöter på patrull eller behöver hjälp kontakta i första hand David Kaijser, vår specialist. I annat fall styrelsen.

Med det önskar vi en vårlik mars månad!
Styrelsen